Oavsett om vi bor, arbetar i, eller ska sälja vår bostad/fastighet/kontorsmiljö är det värdefullt att någon kommer in med nya ögon! Vi har erfarenheten och kunskaperna att se vilka möjligheter som finns. När det gäller styling inför försäljning av en bostad vet vi idag att den säljs snabbare och ofta ökar slutpriset med mellan 10-15 % efter en professionell styling. Vi har stylat många bostäder med fina resultat för både kund och mäklare. Du vet väl att Du som kund kan kontakta Homestyleväst oavsett vilken mäklare du väljer för din bostadsförsäljning!

Tjänster

ERBJUDANDE- stylingar som bokas under perioden 17/10-31/12-22 erbjuds förlängd hyrestid upp till 10 veckor vid styling. Detta för att möta upp de i vissa fall förlängda försäljningstiderna.


Konsultation- styling inför försäljning

Område: Varberg, Halland

Stylist och kund bokar tid och stylisten går igenom bostaden rum för rum och ger råd inför styling. Konsultationen tar mellan 1-1,5 tim. Kunden väljer sedan om man vill anlita stylisten eller genomföra stylingen på egen hand. 

Väljer kund styling via oss dras kostnaden från konsultationen av från priset för stylingen.


Att tänka på! En annan färgsättning på väggar kan göra stor skillnad för slutresultatet vid en bostadsförsäljning. Jag tipsar gärna om färgsättningen. Finns behov av enklare renovering kan jag etablera kontakt för det.

pris: 1300 kr inkl moms

 

Inredningskonsultation

Område: Halland, Västra Götaland, Distans

Har du kört fast med inredningen hemma? Kanske behöver du ett bollplank och nya ideer? Ofta startar förändringsprocessen redan under besöket. Uppdraget går till så att stylisten kommer hem till kunden och vi går gemensamt igenom bostaden. Du som kund får tips och råd på plats utifrån hur det specifika behovet ser ut. Den här tjänsten lämpar sig även väl att genomföra på distans! Tidsåtgång ca 2-3 timmar. Vill du därefter gå vidare med en mer omfattande inredningstjänst skickas en offert.

pris:  2500 kr inkl moms

För inredningshjälp/utökad tjänst vänligen läs mer nedan under inredningsuppdrag.

STUGHJÄLP

Varberg med omnejd

Behöver ni hjälp i er stuga/fritidshus. Vi har många tjänster att erbjuda, allt för att ni ska kunna njuta av våren och sommaren på er plats!

Vi erbjuder allt från iordningställande inför er vistelse i stugan, inredningshjälp, styling.

Vi erbjuder också hjälp med gräsklippning, bortforsling av saker, hantverkshjälp, målning och mycket mer.

Rot och Rut avdragen tar vi hand om åt er!

 

Styling inför försäljning/kompletterande styling. Homestaging, Homestyling

Område: Halland, delar av västra Götaland, Bjärehalvön 

Kund och stylist kommer överens om tidpunkt där stylisten genomför stylingen. Tidsåtgången och priset för uppdraget beräknas utifrån bostadens storlek, hur mycket möbler och dekoration som behöver tillsättas för ett bra resultat samt hur lättillgänglig bostaden är. Blommor ingår med max en gång i samband med fotografering om inte annat överenskommits. Kostnaden för homestaging är avdragsgill vid försäljning, blankett K5/K6

prisuppgifter inkl moms 

15000-40000 kr

I ovanstående priser ingår hyra av vissa mindre möbler, textilier, konst och detaljer. Blommor för fototillfället ingår. Priset beräknas utifrån antal rum och extraytor som ska stylas och hur mycket möbler och dekoration som behövs. Hyrestiden är 8 veckor. Inom den tidsramen är de allra flesta bostäder klara att tömmas. Vid ev behov av längre tid tillkommer ytterligare kostnad om 1000 kr/v.

Begär kostnadsfri offert.


Vid styling av enstaka utrymme eller rum beräknas priset utifrån hur mycket produkter som behöver användas. Utgångspriset är dock fr 4000kr

 

Fullstyling

Område: Hallande, delar av Västra Götaland, Bjärehalvön. Komplett styling av tom bostad, eller större kompletterande möbler. Här inreder vi med allt som behövs för att visa bostaden från dess bästa sida.

pris fr 20000 kr, exakt prisuppgift lämnas efter hembesök och beror bla på hur lättillgänglig bostaden är samt antal extraytor som ska stylas.

Begär kostnadsfri offert.

Jag arbetar aktivt med marknadsföring i form av delning i sociala medier, allt för att just din bostadsförsäljning ska gå så bra som möjligt.

Fotostyling & Visningsstyling

Område: Varberg med omnejd

Det första intrycket är viktigt!
Som stylist känner jag till vad som behöver göras för att förbereda en bostad inför fotografering och visning. Det handlar om hur inredningen och detaljerna placeras, om fotovinklar och känslan som skapas när man upplever bostaden.
Här erbjuder jag styling med ert eget material och ev vissa inköp ni gjort som vi kommit överens om, inför fotograferingen.

I de fall kund vill att stylist tar med viss inredning till fotograferingen tillkommer kostnad för det. 
Stylisten tillsätter även fräscha blommor, med max 1 gång om inte annat överenskommits. Allt syftar till att bostaden ska kunna presenteras från sin allra bästa sida på de foton som sedan används vid marknadsföringen. 

Visningsstyling innebär att stylisten kommer tillbaka till kunden och arbetar på liknande sätt som vid fotostyling ovan. Det som möter spekulanterna när de ser bostaden för första gången är det som kommer avgöra hur intresset blir. Det är inte konstigare än så. 

Prisuppgifter inkl moms 

Fotostyling fr 5000 kr

Visningsstyling fr 5000 kr

Tjänsterna kan väljas separat eller tillsammans.

Inredningsuppdrag

Område: Halland & Västra Götaland, vid nätbaserad tjänst är området obegränsat

Inredningsuppdraget startar med att vi träffas fysiskt eller virtuellt i ditt hem eller det utrymme som ska inredas, för en konsultation. Då går vi igenom vilka funktioner som önskas och vilken färgsättning och stil du föredrar. Du behöver inte ha en klar bild, jag kommer med förslag.

Vid uppföljande kontakt får du med utgångspunkt från vårt första möte ett dokument, där ingår mina tankar kring valen, placering av inredningen utifrån planritning samt specifika produktförslag. Du får även en moodboard för att kunna se färger och möblemang så att du får en uppfattning om slutresultatet. Du kan givetvis även få hjälp att praktiskt genomföra uppdraget.

Be om offert.

Viktig information- Vi arbetar utifrån din budget som kund, vilket innebär att i princip alla kan anlita en inredare. Det är mitt jobb att ta fram en lösning som fungerar utifrån dina önskemål och budget. Välkommen till din inredare i Varberg!

 

Hushållsnära tjänster

Jag har även kontakter med företag som kan erbjuda övriga tjänster kopplade till din bostad, såsom måleriarbete, enklare renovering invändigt eller utvändigt, städning, flytt mm. Hör av dig så etablerar jag kontakten.

Företagstjänster

Vill Ni ha hjälp att inreda Er arbetsplats eller ta fram inredningskoncept som stämmer med ert varumärke, finns jag med som stöd från början till slut, allt från att vara det första bollplanket till slutfinishen. 
Vi lägger tillsammans upp projektet utifrån de behov Ni som företag har.

Pris: 800kr/h eller fast pris enligt överenskommelse, be om offert.

Produktfotografering, konceptstyling, setdesign

Område: Obegränsat

I den här tjänsten diskuterar vi oss fram till upplägg och omfattning på uppdraget. Det kan handla om att ni vill exponera era möbler eller detaljer för att använda i sociala medier, hemsida eller få hjälp att bygga och/eller dokumentera en miljö eller event. Jag samarbetar med en professionell fotograf vid behov.

Pris efter överenskommelse, be om en offert.

 

 

Kreatör/kreativa projekt

Område: Halland, Västra Götaland eller enligt överenskommelse

Här sätter bara fantasin gränserna för vårt samarbete. Vi kommer tillsammans fram till hur jag kan hjälpa er. Det kan gälla att ge förslag på och skaffa fram rekvisita till ett projekt, styling inför ett specifikt event eller att skapa en inspirerande miljö.

Pris efter överenskommelse, be om en offert.